Saturday, October 4, 2014

Apabila Aku Masuk Berita Harian

Bismillah.

Hari ini aku tak nak cerita banyak-banyak. Aku nak paparkan kemunculan aku dalam Berita Harian edisi 1 Oktober 2014 dalam sisipan SKOR.

Oh ya, by the way. Salam Aidiladha. Belakangan ni asyik sibuk dengan kerja sekolah. In sha Allah, ada masa aku update lagi.





30 comments:

  1. tahniah kerana dapat masuk paper..

    ReplyDelete
  2. untunglah dapat masuk paper....btw bangga sebab awak geng kajai..haha

    ReplyDelete
  3. waaa..tahniah..bkn sebarangan orang ni dapa masuk paper...

    ReplyDelete
  4. Wah...jadi terkenal dah sekarang!

    ReplyDelete
  5. tahniah. dah lebih 10 tahun aku tulis blog..tak pernah masuk surat khabar.

    ReplyDelete
  6. Tahniah masuk surat khabar. pembakar semangat ni...

    ReplyDelete
  7. harap lepas ini cahayacinta pula menempa nama eh...amin

    ReplyDelete
  8. saya juga sering membaca tips dari denai hati, kalau menulis itu harus dengan hati dan menulis dengan kata dan gaya bahasa sendiri, waktu yang menjadi masalah untuk saya, terkadang malas menulis he he he. terima kasih suda berbagi

    ReplyDelete
  9. wah..banyak syok dapat masuk paper

    ReplyDelete
  10. wah....usaha makin mendatangkan hasil..bila baca pasal ukm ni menggamit 1000 kenangan..hahha..tempat saya belajar dulu.

    ReplyDelete
  11. wah hebatnya, tahniah sebab disedari oleh pihak akhbar hehehehe

    ReplyDelete
  12. Hebak aa bro.... Tahiah.. teruskan usaha k...

    http://supernifzvitamin.com/

    ReplyDelete
  13. Wah... Lekors dapat masuk surat khabar. Pasti teruja ni. Teringin juga nak masuk akhbar, tapi dlm kategori apa ya? Bagaimana cars bro nak dapat masuk paper ni?

    ReplyDelete
  14. Wah! tahniah.... Siapa kata blogger tak boleh terkenal..

    ReplyDelete
  15. wow tahniah. bakat anak muda menulis. bagus! keep it up dik

    ReplyDelete
  16. wah tahniah dik...anda sangat hebat...dan blog anda jugak cantik.. semoga awak terus berjaya dalam mencapai impian awak

    ReplyDelete
  17. Wah, makin famous la lepas ni...

    ReplyDelete
  18. Wow.. tahniah dik.. Kak Kep turut berbangga.. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  19. untung la dapat masuk surat khabar

    ReplyDelete
  20. wah...memang best kalau kisah kita keluar di surat kabar..tahniah ye

    ReplyDelete
  21. tahniah!! best lah masuk surat khabar.

    ReplyDelete