Friday, July 11, 2014

Segmen 2 Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Bismillah.

Saya dah lama tak join give away dalam blog. Kalau ikut pun tak pernah-pernah pun ada rezeki nak menang. Tak apalah, kali ni nak join sebuah giveaway dari Tuan Zamani Abe. Join segmen sebegini pun okey juga, bukan hadiah yang menjadi sasaran utama, tetapi demi merapatkan lagi ukhuwah sesama blogger, ya tak?

Tekan gambar ini untuk menyertai segmen ini.

Kalau rezeki boleh juga menang Mini Power Bank. Ada dua untuk dimenangi oleh dua orang. Nampak cute, simple dan elegan. Wah! Lagipun, yalah kan, sekarang orang pakai smartphone ke tablet ke apa semua cepat je bateri nak habis. Lebih-lebih lagi kalau digunakan untuk surf internet, buka youtube, laman sosial, dengar lagu and so on. So, dengan adanya Mini Power Bank yang comel dan senang dibawa ke mana-mana ini diharapkan dapat menjadi penyelemat seandainya peratus bateri gajet komunikasi kita tinggal 0.5 peratus lagi. Eh.

Terima kasih. Selamat bersegmen.

5 comments:

  1. goodvluck .
    smga ada rezeki dibulan ramadan.aamiin

    ReplyDelete
  2. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete