Tuesday, April 16, 2013

Kejayaan VS Kegagalan

Assalamualaikum.

So sorry sebab lama tak update blog. Macamlah ada yang ternanti-nantikan entri-entri aku. Huhu.

Busy? Taklah. Cuma, mungkin malas sikit. Mood down gila bila kurang dari tiga orang yang join segmen Oh My Cupcakes! Rasa macam diri ini terlalu syok sendiri padahal tak ada orang nak peduli pun. Huhu. Itu sebab aku pun malas kot nak update entri. Kurang motivasi. Rasa seperti, macamana nak cakap ya? Hmmm. Abaikan.

Anyway, aku tiada apa-apa nak dipos hari ini. Jadi aku tempek gambar ni dalam entri ni. Moga menginspirasikan korang.



Assalamualaikum.


11 comments:

  1. anna setuju ngn kata2 di atas... ^__^

    ReplyDelete
  2. dik jangan give up.. biarlah la ..janji kita usaha

    ReplyDelete
  3. Kegagalan bukan sebab untuk kita berputus asa, sebaliknya pendorong untuk kita lebih berusaha...

    ReplyDelete
  4. akak ternanti2lah entry terbaru di sini..:D

    ReplyDelete
  5. hehe..adik jangan putus asa.. mana boleh putus asa..kalau cepat give up nanti susah la nak capai cita2.kena usaha keras lagi dan tawakal..tak ada rezeki sekarang..esok lusa mana tahu banyak rezek adik dapat..hehe..

    p.s/tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia?? :)

    ReplyDelete
  6. dari kegagalan pertama kita belajar untuk perbaiki diri untuk lebih maju..

    ReplyDelete
  7. Kerana kegagalan itu lah bermulanya perjalanan...ke arah yg betul sebenarnya...

    ReplyDelete
  8. kejayaan & kegagalan hakikat kehidupan.Semua org pernah menghadapi kegagalan.Anggap kegagalan sebagai cabaran dan pengalaman.Jgn mudah mengalah & berputus asa...

    ReplyDelete
  9. kegagalan x semestinya selamanya dik ;)

    ReplyDelete
  10. sudah lumrah dunia...gagal sekali bukan bererti gagal untuk selamanya...usaha tangga kejayaan...

    ReplyDelete