Thursday, April 4, 2013

Gadis Blink-Blink Sudah Berada Di Pasaran!

Assalamualaikum.


Akhirnya, novel aku Kak Qayyum Nur sudah pun dicetak dan akan diedarkan di pasaran buku Malaysia! Aku dapat tahu ni pun sebab kak Qayyum yang tag aku pada gambar ini di Facebook. Untunglah, dapat layanan first class dari penulis novelnya sendiri. Hehehe. Anyway, jangan lupa dapatkan novel ni tau.

Nak tahu sinopsis atau ringkasan novel ni? Boleh ke sini!

Okey. Giliran aku bila pula? Doa-doakan ya.

Assalamualaikum. :)

7 comments:

  1. wahh peminat bce novel jgk ke.. tajuk novel nie wow

    ReplyDelete
  2. wow tajuknya menarik! macam best jer citer ni yer..

    ReplyDelete
  3. tajuk novel interesting la,hee, kena p cari ni :D
    btw, doakan awak berjaya ye :)

    ReplyDelete
  4. aku kalo beli novel berapa bulan baru nak habis..hahah

    ReplyDelete
  5. wahh, untungnyaaaaa dpt layanan first class. Minat jgk kat penulis ni bnyk buku dia yg sdh kena rembat. hihihi

    ReplyDelete
  6. wah, bestnyaa... anna boleh dapat layanan cmni gak ek?

    ReplyDelete
  7. mmg blink2 lah. tertarik dengan cover novel ni

    ReplyDelete

Sila tanda 'Notify Me' supaya anda mendapat balasan komen dari saya in sha Allah. :)