Friday, April 5, 2013

Ebook Percuma Aku Masuk Berita Harian!

Assalamualaikum.

Saja mahu letak tajuk yang meletup-letup dan sensasi gitu, dengan harapan adalah yang sudi menjenguk untuk baca entri ini. Hehehe.

Tarikh dah nak basi, sekarang baru aku nak pos entri fasal ni. Hahaha.

"La tadi kata ebook masuk dalam Berita Harian, mana? Mana?"

Cuba baca tajuk utama artikel tu, "25 Manuskrip E-Buku Masuk Peringkat Akhir"

"Lah, itu je? Ingatkan ada gambar handsome comel penulisnya sekali!" *Sambil hentak kaki*

Anyway, ebook aku tajuknya 'Oh My Cupcakes!', seperti yang pernah aku uar-uarkan sebelum ni. So, mohon sokongan dari rakan-rakan bloggers untuk download ebook free aku itu ya? Tarikh tutup 25 April. Makin banyak orang yang download, makin cerahlah peluang aku untuk memenangi pakej penerbitan ebook secara professional dari London, bernilai RM 10,000! (Mata berbinar-binar dan berkelip-kelip)

Simple je. Just klik http://www.e-sentral.com/search/byid/10829 , REGISTER dulu akaun, kemudian ADD TO LIBRARY. Kalau tak nak baca pun tak apa, asalkan korang support ebook aku. 


Oh, bagi yang ada nombor Maxis, download secara double ebook free aku dengan klik http://bit.ly/10qRZoc , macam biasa, REGISTER dulu, kemudian baru boleh download. Tak berat pun ebook aku, 10 saat dah siap, even internet korang lembab macam siput sedut.

Kalau korang buat apa yang aku mohon ni, maka inilah hasilnya.

Alhamdulillah, ini carta terlaris ebook-ebook finalis pada minggu pertama. Harap dapat kekalkan pada posisi selesa sehingga 25 April ini.

Moga Allah merahmati dan memurahkan rezeki korang semua. In sha Allah. Amin.

Assalamualaikum. :)

12 comments:

  1. ranking atas juga tu.. tahniah

    ReplyDelete
  2. wahh bru thu ada pertandingan e book .. good luck dik

    ReplyDelete
  3. waaaahhhhhhhhh tahniahh bestnyaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. waaaaahhhhh.... bestnya.. tahniah dikk... :)

    ReplyDelete
  5. mana belajar bakat menulis niii :)

    ReplyDelete
  6. tahniah ya farid..hehe.. all the best..teruskan..kita sokong dar jauh.. ^^

    ReplyDelete
  7. Wahh tahniah ! Kaum dengan awak, dik :)

    ReplyDelete
  8. THniah! Smoge dpt jdi penulis yg terhebat ! Huhu.. thumbs up.. ^^

    ReplyDelete
  9. Awak, sebenarnya bukan uar-uarkan. Wara-warakan yang betul :)

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH! teruskan usaha, semuga maju jaya...

    ReplyDelete
  11. oohhh...akak busy giler lately nih sampai tak teringat dah pasal ebook nih... ok..ok...nanti akak download..
    :)
    *support...support..

    ReplyDelete