Thursday, March 21, 2013

Result SPM Aku - Syukur Alhamdulillah

Assalamualaikum.


Syukur alhamdulillah. Walaupun tak straight A, tapi aku dah cukup puas hati.

Selepas ini mahu sambung tingkatan 6. In sha Allah.

23 comments:

  1. congrat dik.... :)

    nk smbg form 6..? gudluck eh..

    ReplyDelete
  2. tahniah c: anyway, kenapa tak masuk U or matriks je?

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tahniah dik... :)

    ReplyDelete
  4. tahniah dikk...dah hebat sangat rezat awak tu:-)

    ReplyDelete
  5. Salam Farid..boleh tahan la tu result..hee..kalah kita tau..hehe..tp me ada tips ..try apply upu..kalau dah ada tawaran dr u..tak kira la banyak mana..mohon adik buat pilhan yg tepat tau antara u dengan form6..sebabnya msa batch kta ada rakan2 seperjuangan yg terkandas di tengah jalan n akhirnya patah balik masuk poli o kerja..huhu..jd fikir betul2 nak masuk form6..hehe.. btw tahniah juga selamat dapat adik baru..hehe

    ReplyDelete
  6. wow cukup cemerlang tu...tahniah farid...

    ReplyDelete
  7. xpew dik..akak dulu pom ambek f6..lg senang nk masuk u taw..pape pom..gudluck!

    ReplyDelete
  8. eh2..bawu tgok gmbar rezuk tuh xdi..haha..kompem dapat u lah dik^^

    ReplyDelete
  9. Congrats.. bagus la tu nak sambung tingkatan 6.. dah habis tingkatan 6, terus masukk degree.. lagi cepat dari diploma.. In Sha Allah.. :)

    ReplyDelete
  10. wahh pandainye dik :) tahniah yer

    ReplyDelete
  11. Tahniah ye farid, bunda doakan farid terus sukses dalam pelajaran, berjaya dalam hidup dan semoga jadi anak yang soleh...aamiin

    ReplyDelete
  12. blog semakin cantik..sesui sebagai blog remaja...wow! sungguh cemerlang ..tahniah ya..sejuk melihatnya..

    ReplyDelete
  13. waww terer la dia , tahniah ye :D

    ReplyDelete
  14. Berapa A? Tak dpaat tngok gambar

    ReplyDelete
  15. Berapa A? Tak dpaat tngok gambar

    ReplyDelete
  16. Berapa A? Tak dpaat tngok gambar

    ReplyDelete

Sila tanda 'Notify Me' supaya anda mendapat balasan komen dari saya in sha Allah. :)