Friday, March 15, 2013

Food Randomness This Week

Assalamualaikum.

Jemput tengok juadah yang aku makan pada minggu ini. 

Sayap atau Kepak Ayam Goreng. Ini ialah makanan yang paling sedap dan membuatkan aku tergila-gila kot. (Ayam ialah menu kegilaan aku!)

Sup Bebola Sayuran. Memang baguslah ada produk bebola yang ada campuran daging dan sayuran ni. Proten + vitamin. Dua dalam satu. Sesuai untuk aku yang memang tak suka makan sayur hijau hidup-hidup. Eh.

Ikan Unga Masak Tauca Taucu. Apa benda tu Unga? Lol, aku tak tahu. Yang penting juadah ikan yang sungguh crispy dengan terasa ke-crunch-crunch-annya sungguh sedap tak terkata!

Kerabu Pucuk Paku dengan Taugeh. Aku tak makan sayur, tapi aku paparkan je di sini. Manalah tahu ada yang terliur, lagipun banyak komen dari blog mummy aku terliur bila terpandang gambar ni. Rasa nak kunyah-kunyah!


Okey. Selamat mengecurkan diri dengan air liur.

Assalamualaikum. Babai.

9 comments:

  1. patutla cam familiar je makanan ni semua...aunty tgok kt blog mommy dia rupanya.

    ReplyDelete
  2. hu3...sedap nampak kerabu tu........

    ReplyDelete
  3. nampak sedap.tapi x suka sayur.sebulan skali je sayur huhuu

    ReplyDelete
  4. aduh..belum breakfast lagi nie hu...tgk gmbar ni auto perut dah minta diisi..hehe

    ReplyDelete
  5. bunda pilih sup bebola dan kerabu tuh...

    ReplyDelete
  6. perggghhh. sedapnyaaa. meleleh air liur tgk.

    ReplyDelete
  7. selamat meng air liur kan diri sendiri..


    ceesss...


    boleh tak klu akak nak komen cam gini..

    'kuang ajaq.."

    hahahaa...

    saper mummy farid..?
    blog yg mana satu nih?

    pandai mak dia masak..

    bebetul terliur la..!

    ReplyDelete

Sila tanda 'Notify Me' supaya anda mendapat balasan komen dari saya in sha Allah. :)